Ανακαινίσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων

Το τεχνικό μας γραφείο μπορεί να αναλάβει την ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου, είτε πρόκειται για την κατοικία σας είτε για το κατάστημα ή το γραφείο σας πραγματοποιώντας ανακατασκευή των απαραίτητων εγκαταστάσεων αλλά και της επίπλωσης και διακόσμησης του χώρου σας, η οποία θα τον ανανεώσει και θα τον κάνει πραγματικά καινούριο.

Στόχος μας η δημιουργία πιο άνετων – λειτουργικών χώρων, γνωρίζοντας ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν από τεχνική άποψη. Η ανακαίνιση δεν είναι απαραίτητα λύση ανάγκης, ίσως να είναι και καλύτερη επενδυτική επιλογή σε σχέση με μία καινούρια κατοικία (αλλαγές αισθητικές, λειτουργικές, νέων τάσεων στην εσωτερική διαμόρφωση κατοικιών). Είναι μια διαδικασία η οποία εκτός του ότι θα αλλάξει το περιβάλλον στο οποίο ζείτε, θα δημιουργήσει παράλληλα υπεραξία στην ακίνητη περιουσία σας!

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε στις ανακαινίσεις είναι :

Α) Εξωτερική ανακαίνιση κτιρίου

 Τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης (ή εσωτερικής όπου κρίνεται απαραίτητο) για τη μείωση των θερμικών απωλειών της κατοικίας σας.
 Την επισκευή, το σοβάτισμα και το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων του κτιρίου
 Την επισκευή και τη θερμομόνωση της ταράτσας ή την επισκευή της κεραμοσκεπής αν υπάρχει.
 Την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου
Με την εξωτερική ανακαίνιση το κτίριο προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες και γίνεται πιο αποδοτικό ενεργειακά, εξοικονομώντας σας χρήματα που δαπανώνται για τη θέρμανση ή την ψύξη του.

Β) Εσωτερική ανακαίνιση κτιρίου
 Νέες εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης και θέρμανσης, αντικατάσταση του λέβητα και του καυστήρα και τοποθέτηση νέων σωμάτων και νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
 Δυνατότητα εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού και ζεστού νερού χρήσης με αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ηλιοθερμία, γεωθερμία), τοποθέτηση αντλιών θερμότητας, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ηλιακών συλλεκτών, φωτοβολταϊκών συστημάτων.
 Ανακαίνιση του μπάνιου με αλλαγή των ειδών υγιεινής, των ντουλαπιών και των πλακιδίων – ανακαίνιση των επίπλων της κουζίνας
 Επισκευή ή αντικατάσταση των δαπέδων
 Ανακαίνιση και μόνωση των εσωτερικών τοίχων, αντικατάσταση των κουφωμάτων με καινούργια ξύλινα ή αλουμίνια.
 Αναδιαμόρφωση των εσωτερικών χώρων χρησιμοποιώντας χωρίσματα με γυψοσανίδες
 Βάψιμο του εσωτερικού της κατοικίας – τοποθέτηση ταπετσαρίας
 Επισκευή/μόνωση της οροφής
 Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού ή εξαερισμού

Η In.Te.REn αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες που αφορούν την αυτοψία – αποτύπωση του χώρου, την μελέτη διαμόρφωσης με τις αντίστοιχες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις, την κοστολόγηση των απαιτούμενων εργασιών και την υλοποίηση της πρότασης σε προκαθορισμένο χρόνο. Επίσης αναλαμβάνουμε την έκδοση οικοδομικής άδειας όπου αυτό απαιτείται.

Παράλληλα πραγματοποιούμε ανακαινίσεις με δυνατότητα ενεργειακής αναβάθμισης του χώρου σας. Προτείνουμε λύσεις και ιδέες αισθητικής αναβάθμισης με παράλληλη εξοικονόμηση σε ενέργεια και χρήμα, μέσω ενεργειακής μελέτης και παρεμβάσεων εφόσον μας ζητηθεί.

Οι εργασίες ανακαίνισης σπιτιού, εφόσον πραγματοποιηθούν με το σωστό σχεδιασμό και τα καλύτερα δυνατά υλικά, θα σας απαλλάξουν από οποιαδήποτε ανάλογη εργασία για τουλάχιστον είκοσι χρόνια, γι’ αυτό και αξίζει να επενδύσετε σε αυτές.